Lauantai aamu alkoi ihan hyvissä ajoin kun Pieksämäen agiliitokisat kutsuivat. Harri ja Ilo starttasivat ykkösissä, joten tiedossa oli pitkä päivä ennen kolmosten viimeistä kisaa. Radat pysyivät hyvin aikataulussa ja tuomarina molemmilla kolmosten radalla oli Johanna Nyberg.

Eka rata oli taas "unissa kävelyä" Peto tiputti riman ja sen jälkeen päätin "kouluttaa" pitkästä aikaa kontaktit. Mistä liene eläin sen aikomukseni tiennyt, mutta se lähti puomilta ilman lupaa ja sain puututtua asiaan;) Toiselle radalle lähdin ensimmmäistä kertaa niin, etten yksinkertaisesti tiennyt miten radan puolivälin tekisin. Muuri-hyppy-pussi yhdistelmä oli meille radan hankalin kohta, joten päätin että annan selkäytimen puhua puolestaan kun sen aika olisi. Vielä siinä vaiheessa kun työnsin Pedon muurin takaakiertoon en tiennyt miten seuraavana olevan hypyn ohjaisin. Sadasosasekan päässä välähti pyöräyttäminen siiven ympäri, mutta samassa selkäydin ohjasi jonkin muotoisen backlapin ja homma jatkui:) Ilmeisen onnistunut selkäydin ohjaus, koska rata oli nolla ja vieläpä voitto sellainen. Mikä tärkeitä: tuo rata oli pitkästä aikaa sujuva ja olin koko ajan "läsnä". Sen todistaa se mun selkäydin ohjaus:D

Sunnuntaina viilattiin vielä rataa Huittisen Harrin opastuksessa ja olipa varsin antoisat treenit. Ajoitus ajoitus ajoitus... edelleen päivän sana:D Mukava viikonloppu=mukavat ihmiset:) Kiitos!!!