Peto hölläsi otettaan poikiensa suhteen ja päästi heidät tapaamaan Peikon ja Roiston. Ensitapaaminen sujui oikein hyvin ja Roisto omi heti itselleen "puisto-tädin" roolin. Peikko oli sitä mieltä, että "pojat rätti suuhun ja vetoleikki alkakoon" :) Pennut ovat siis vallaanneet koko huushollin ja niinhän se meni, että keittiön lattialta tulee ne onnellisimmat pennut:)

Mörrin nimen kanssa käytiin vielä pientä mietiskelyä, ja Matti ja Heljä tulivat lopulta tulokseen: Teppo. Näitä polkuja tallaan kai viimeiseen asti jne. Hu-pun tulevaisuuden agilitylupaukset siis Matti ja Teppo:)

Ohessa vielä kuva pojista siellä keittiön lattialla. Late tekee tuttavuutta puistotäti-Roiston kanssa:)

Peikollekkin riitti ihmettelemistä

Lauantaina käytiin Juvalla hauskuuttamassa itseämme tämän vuoden toisessa näyttelyssä. Tulokset tälläkertaa FF. poppoolla (Pate, Morris, Taavo ja Roisto) H-EH akseliin. Tälle vuodelle on muutama näyttely vielä suunnittelilla, mutta koska agility on meidän päälaji, niin kyllähän se vaan enemmän vetää puoleensa. Jos samalle viikonlopulle on tarjolla näyttely tai agikisat niin eipä tarvitse kauaa miettiä kummasta meidät ennemmin löytää:) Mutta jahka Peikko vielä tovin kasvaa niin pitäähän sitä sitten käydä kehässä taas pyörähtämässä. Ja jeee! Ensi viikonloppuna on Pakkasralli:)

Ja koska Peikko on osoittautunut varsin kuvaukselliseksi kaveriksi niin muutama kuva "vanupallosta" 14 viikon iässä:)