Pedon kuuliaisuuskausi näköjään jatkuu Viaton Helatorstain Pieksämäen radat olivat molemmat agiratoja ja ihan käsittämätöntä tuon Petosen kontaktit. Ne vaan ovat jostain löytyneet. Vetää oikeasti vähän hiljaiseksi ja ehkä vähän hymynkin korviin;) Aika pitkään ollaan niitä etsittykin näissä kisaolosuhteissa...

Eka radan ainoa lipsaus oli loppusuoralle lähdettäessä, missä huonon ohjauksen seurauksena Peto lähti hakemaan oikean hypyn sijaan rengasta vastakkaisesta suunnasta, mutta siitäkin selvittiin oikea-aikaisella kiljaisulla:) Muuten rata oli mukavan juostava ja sujuva Petomaisia kaarroksia lukuunottamatta ja kaarroksista viis kunhan kontaktit onnistuvat:) Kaarokset hiotaan sitten seuraavaksi kuntoon.

Roistolla tuli alas pari rimaa Harrin käden huiskettua miten sattuu ja lopulta rata päättyi hylkyyn. Harrilla näyttää olevan ikävä tapa valua valsseissa... mistä lie moisen tavan oppinut? :) Mutta treeniä treeniä treeniä. Sillähän siitä pääsee.

Toiselle radalle lähdin kokeilemaan Jaakotusta ja Flippiä. Jaakotus meni hieman käteen kun jäin liian lähelle hyppyä, mutta Pedon kuuliaisuuskeiju pelasti minut siitäkin tilanteesta ja sain kuin sainkin vielä liikutettua itseäni pari senttiä ja ohjattua Pedon oikein päin hypylle. Pitkästä aikaa oli sellainen rata jossa sain jätettyä koiran suorittamaan Aata yksin ja sain oikaistua itse hypyn taakse ottamaan sitä seuraavaksi vastaan ja ohjaamaan oikeaan päähän putkeen. Vallan nappi suoritus ja mielettömän hienot kontaktit myöskin tällä radalla. Ennen loppusuoraa ja puomia kokeilin sitten sen flipin jolla sain Pedon pois väärältä putken päältä ja sekin meni hienosti. Puomin kontakti samaa sarjaa kuin Aankin alastulot joten ei muuta kuin rata halki poikki ja pinoon:) Nolla tältäkin radalta ja aika yllättäen riitti 3. sijaan, vaikka tuntui, että viihdyttiin niillä kontakteilla aika pitkääkin ja Jaakkokin otti oman osansa ajasta:)

Harrilla ja Roistolla meni tämä rata hienosti vaikkakin Aan jälkeinen flippi näytti hieman "vaaralliselta":) Mutta nolla tulos ja 2. sija. Hyvä meidän perhe:) Hukka-Putkella oli muutenkin loisto päivä, sillä mineissä A-kisassa ainakin ensimmäiset kuusi sijaa tulivat Hupulaisille sekä B-kisassa kolmoisvoiton otti meidän treeniryhmä "Dream Team" :)

Lauantaina jatketaan vielä Lieksaan ja sunnuntaina omat kisat. Toivottavasti keretään vielä nuo kisat, koska Peto aloittaa juoksut hetkenä minä hyvänsä.

Öitä!