Tänään lähti pentuloota veks. Vaikka se olikin tuon kokoisille nassukoille vielä erittäin "tilava", niin tänään se poistui keskuudestamme. Siellä ne nyt riehuu ihan ihka omassa huoneessa:) Se, miksi pojat eivät heilu vielä ympäri huushollia meidän jaloissa johtuu Peto-mammasta. Mamma on erittäin tarkka siitä, ettei hänen pentuja vielä Roisto ja Peikko ihan joka hetki lähesty. Roisto tosin kunnioittaa Pedon haluamaa pentujen yksityisyyttä, mutta tuo arvon herra viuhahtelija Peikko piupaut välittää Pedon merkeistä:) Tosin siinä vaiheessa jos Peto kerkeää kiilata itsensä oviaukkoon lisätukkeeksi (siinä on siis este muutenkin) ja päästää suht kumean murrrrrrrr niin Peikko saapastelee muina miehinä ohi... enhän mä ollut sinne päinkään menossa. Ei voi Petoa syyttää ainakaan pentujen heitteillejättämisestä:)

Tämän päivää olen hauskuuttanut muuten itseäni ajatuksella, että jos Mörristä tuliskin nimeltään Teppo niin sittenhän siinä olisi oiva pari: Matti ja Teppo:) Ja eipä sillä, kun Latekin on menossa Kokkolaan nausteri Eskon kaveriksi:) Vaikka kyllä meinasi hymy hyytyä illan sählypelissä. Pelattiin tai ehkä tarkemminkin huidottiin viiden vinksahtaneen agilitaajan voimilla moista reikäpalloa (moinen kuva löytyy nääs reidestä) joten jos ei vielä kunto taas vähän kasvanut niin ainakin sihti;) Mutta mitäpä sitä ihminen ei tekisi sen eteen, että vielä joku päivä liikkuu koiraansa kettärämmin ja nopeammin... ja ehkä tuultakin:)

Annan kommentista tulikin mieleen, että jospa näistä hihhuleista saisi kerrankin niitä pönötyskuvia:) Jostain ihmeen syystä, mä en kertakaikkiaan saa noita meidän pentuja ikinä seisomaan. Ihan mikä tahansa muu asento jees, mutta annas olla jos yrität saada seisotuskuvia. Ne vain yksinkertaisesti ovat niin liikkuvaa sorttia ettei yksikään kamera tässä maailmassa (ja sentään kuussa käyty) kerkeä ikuistamaan niitä hetkiä:) Ja jos joku ei vielä ymmärtänyt mitä ajan takaa, niin voi käydä meidän kotisivuilla katsomassa pari videoclippiä aikuisista ja hyvin rauhallisista koirista. Semmoisia viirupäitä ne on nimittäin matoasteesta asti:) Mutta yritetään toki yritetään...:)