Asiasta ei ole juurikaan huudeltu, koska mikäänhän ei ole koskaan niin varmaa kuin se epävarma... Mutta nyt kun operaatio on toteutettu niin voi vähän jo kehaistakkin :)

Harri lähti nimittäin tänä aamuna neljältä Suskun ja Jennin kyytiin kohti Helsinkiä. Yhdeksältä lähti nimittäin lento kohti Kööpenhaminaa ja siitä matka jatkuisi junalla Ruotsin puolelle Malmöön ja Sturupin lentokentälle. Noh jottei mikään menisi niin kuin ollaan suunniteltu niin junahan ei mennytkään Sturupin kentälle vaan kyydistä piti jäädä jo Malmössa, joten loppumatkan taittumiseksi piti turvautua taxiin...

Ja sinne Sturupin lentokentälle piti päästä pian sen takia, koska kentällä odotti Ulrika (Kennel Sub Terram) kahden ihanan bordertyttösen  kanssa ja paluulento Suomeen alkaisi reilun tunnin päästä... Taxikuski oli onneksi juonessa mukana ja kaasujalka oli sen verran raskas, että Harrilla jäi "ruhtinaaliset" 15 minuuttia ottaa pennut, pakata ne boksiin ja hoitaa osa paperihommista kun piti jo olla koneessa :)

Ja tottahan matkaan saadaan vielä yksi mutka, kun vartavasten Harri sääti lennon niin, että ottaa pennut Tukholman päässä koneesta ja juottaa ja pissattaa ne ennen lentoa Helsinkiin, niin eiköhän kenttävirkailija ollut ohjannut ne suoraan menemään Helsinkiin... Harri etsi pentuja kuumeisesti Tukholman päässä ja tyttösiä ei löydy mistään.

Loppujen lopuksi pennut löytyivät "valmiiksi pakattuina" Helsinkiin lähtevästä koneesta ja Harri sai pennut tarkistettavaksi ja pissatettavaksi. Episodin jälkeen tytöt takaisin boksiin ja ruumaan ja matka Helsinkiin sai jatkua. Illalla kahdeksalta oli kolmikko HKI-Vantaalla onnellisesti Suomen maan kamaralla:)

Susku ja Jenni toimivat siis kotimaan kuriireina ja shoppailivat päivän piäkaapunnissa sillävälin kun Harri hoiti ulkomaan "Amazin Racen" ja pentujen kuskauksen Suomen maalle. Loistavaa yhteistyötä :)

Toinen tyttösistä tulee siis meidän osaomistukseen ja menee asustelemaan toisen omistajan Suskun luokse Siilinjärvelle. Toinen "Hurja" tyttönen menee myös Siilinjärvelle Jennin uudeksi agilitykaveriksi:)

Huomenna menen nassikkaa katsomaan ihan päivän valossa ja otan kuvia tännekin nähtäväksi. Ihana sininen tyttönen jolta löytyy "Pedon merkki" eli siis valkoinen maitoparta leuasta :)

Luvassa siis viikonloppuna kuvasaastetta pentujen kera !

Ja jottei menisi liian helpoksi, niin Harri starttaa huomen aamulla klo: 11 Kuopio Maratonissa puolikkaalle :) Yep Yep