Eli siis blogin pitäminen minullakin :)

Pedon synnytystä kovasti odotellaan ja laskettuun aikaan enää viikon verran. Pentula on laitettu valmiiksi ja mammalomat varattu. Onneksi on tuo pikkuinen Peikko-poika joka vie ajatuksia hieman toisaalle. Meinasin jo jossain välissä miettiä liikoja tuota synnytystä ja mitä huonoja puolia siitä VOISI seurata. Viime aikoina on nimittäin ollut vähän epäonnea näissä lähipiirin synnytyksissä... mutta näinhän se menee: se otetaan vastaan mitä annetaan ja tällä mennään. Ihanaa kuitenkin saada penneleitä taloon ja Pedosta uunituore mamma. Synnytyksestä huolimatta kovasti jo kevään kisakalenteria tarkkailen. Taidetaan startata jälleen radalle omista kisoista maaliskuun loppupuolella;)

Peikko on aivan ihastuttava pikku Veikko niinkuin ystäväni Soili asian ilmaisi:) Peikko on tehnyt tilansa tähän "akkalaumaan" ja meillä menee ihan loistavasti. Ihana se kyllä on. Reipas ja rohkea (ja kauniskin:)) Mukava touhuta tuollaisen otuksen kanssa.

Roiston ja Harrin ensimmäinen kisapäivä jo häämöttää. Nimittäin Kemin Pakkasrallissa tammikuussa sitten starttaavat ja toisaalta harmi, kun ei päästä Pedon kanssa mukaan, mutta ihanaa täällä kotonakin on penneleitä hoitaessa.  Vielä muutama kuukausi aikaa treenata...