Ihan alkuun JättiSuuret Onnittelut vielä kerran seura- ja treenikaveri Annalle Strömille ja shelami Ellille SM- hopeasta !! Te olette aivan loistaviaCool

Onnittelut kultamitalisti Jannelle ja Toffelle (Onnea kasvis Kirsi) sekä pronssimitalisteille Akille ja Kaylle.

Onnea myös hienon nousun tehneelle Karolle ja Shokille 4. sijasta, Jannelle ja Hetalle 6. sijoituksesta sekä Jukalle ja Macylle 8. sijasta ja treenikaveri Katille ja Taikalle 9. sijasta.

Me ei otettu iltakisaa perjantaina ja olis ehkä kyllä pitänyt. Pedolla loppui vasta juoksu ja kerettiin käydä vain kerran pikaiseen treenaamassa ennen reissuun lähtöä kenraalikisoista puhumattakaan. Noh joka tapauksessa Peto vaikutti lauantain joukkuekisaradalla hieman hämmentyneeltä. Se, johtuiko se alustasta (keinonurmi pitkästä aikaa) vai jostain muusta juoksujen jälkeisestä elämästä tai "tunnelman muutoksesta" ei voi tietää, mutta se ei ollut kuitenkaa ihan oma itsensä. Jokatapauksessa suht keppivarma keppien aloittaja hönkäsi itsensä lähdöstä suljetun kulman kakkosväliin ja siinäpä se sitten oli:) Radan puolivälistä vielä yksi esteen ohitus ohjaamattomuuttani ja eka hylky Hukka-Putken minijoukkueelle ansaittu. Kakkosvuorossa radalle lähtivät Kati ja Taika ja Kati ohjasi puomin jälkeisen hypyn väärin päin, joten siihen ratkesi joukkuekisa meidän minien osalta. Sanna ja Neleh sekä Anna ja Elli saivat hyvää treeniä yksilökisaa varten tekemällä paineettomat ja hienot nolla radat:)

Sunnuntain hyppyrata olikin sitten ihan huikea kokemus. Radalta löytyi kolme suoraa putkea ja onneksi noita suoria putkia ja niistä tuloja ja niihin menoja on talven ja kevään aikana tullut harjoiteltua ihan urakalla. Toisena esteenä ollut muurin takaakierto sen sijaa aiheutti muutaman ylimääräisen sydämen tykytyksen, mutta ohjasin sen varmasti "laajalla" kaarella ja palikat pysyivät ylhäällä. Muita kaarroksia ei tuolla radalla juurikaan tullut joten tältä radalta tulleella nollalla oltiin finaaliin lähdössä sijalta seitsemän. Erityis Kiitos Suskulle "kanittamisesta" karsinassa:) Siitä oli kyllä apua tunnelman luomisessa;) Fiilis oli kyllä mitä mahtavin tuon hyppärin jälkeen ja viime vuoteen verrattuna henkistä kasvamista oli kyllä tapahtunut tooosi paljon. Pään kasassa pysymisestä voin vain kiittää Julia Kärnän psyykkisen valmennuksen kursseja. Noilta kursseilta olen löytänyt avaimet aika moneen juttuun ja on todella palkitsevaa huomata kun homma on alkanut pään sisällä toimia:)

Ja mikäs oli finaaliin lähtiessä. Katsomo täynnä porukkaa josta tuli mielettömästi energiaa ja varsin paineeton ja hyvä lähtöpaikka käännetyssä järjestyksessä. Rata alkoi hyvin ja Aan kontakti oli varma. Sen jälkeen putki ja putken jälkeen tuli hyppy jolta hieman hankalasta kulmasta lähetin sen kepeille itsenäisesti ja Peto valui keppien toiseen väliin. Siinä vaiheessa kun se tuli putkesta hieman pitkällä kaarroksella tajusin että se tulee huonoon kulmaan keppejä ajatellen, mutten voinut enää muuttaa ohjauskuviotani enkä hidastaakkaan ettei se pudottaisi hypyn rimaa, joten kädet ristiin ja tuurillaan ne laivatkin seilaa heh...Mutta loppu siitä radasta sujui kuin rasvattu ja kontakti toimi ja lopuksi kepeiltä tulleella vitosella maaliin:) Vitos tuloksella loppusijoitus 23.

Oma tavoite tälle SM-kisalle kun oli finaaliin pääseminen kympin sakissa joten se tuli kyllä täytettyä:) Olen ihan huisin ylpeä ja onnellinen Pedosta ja tyytyväinen itseeni tuosta kisasta ja etenkin siitä, että mun pää kesti ja siitä miten ensimmäistä kertaa tunsin yleisön läsnäolon ja sen miten siitä sain potkua:) Koskaan aiemmin en ole tuntenut moista fiilistä. SM-katse on suunnattu jo ensi vuoteen ja majoituksetkin on jo varattu:) Täältä tullaan Vantaa!

Peikko jaksoi mukana loistavasti ja mukava oli nähdä kasvis Kirsiä ja sisko Niiskua. Kiitos myös Maijalle ja Hilkalle mökkiseurasta. Mukavaa oli:)

Tänään on tiedossa treenit Peikolle joka onkin Full of Energy viikonlopun jäljiltä sekä Roistolle joka oli viikonlopun vietossa mummolassa:) Kiitos lapsenlikoille tätäkin kautta Pusu

BTW finaaliradat nähtävissä täältä !! (Peto mineissä nro: 044 ja muista päivittää sivu niin näkyy paremmin:))