Tampesteri-Jyväskylä kiertueelta palanneena muttei palaneena:) Siitä piti huolen suhteellisen kylmähkö tuuli, joka puhalsi molemmissa kaupungeissa siihen tahtiin, ettei juuri tarvinnut toppi päällä keikistellä. Harrilla oli mukana toppatakki ja se oli tarpeen illan viiletessä.

Asiaan, eli siis ratojen meriselityksiin:)

Tampesterin eka rata oli hieman ylilatautunut. Karkea alusta tuntui myös vaikuttavan Petoon ja se selvästi varoi liikkumistaan. Radalla oli monta putkesta tuloa niin, että ehkä tänäpäivänä ohjaisin ne takaa niin, ettei koira törmää jalkoihin:) Mutta pääpaino radan suorittamisessa oli kuitenkin kontaktit jotka tosin sujuivat oikein mallikkaasti. Puomi oli hieman hätäinen, mutta puomin jälkeinen hyppy sujui onneksi oikealta puolen, joten loppusaldona 0-tulos 3. sijoituksella ja palkinnoksi saatiin hieno Nuuskamuikkunen Muumimuki:)

Roistolla ja Harrilla oli radalla vähän kaikkea hässäkkää, joten heille loppusaldona hylky eka radalta.

Toisen radan tutustumisessa tein sen kohtalokkaan virheen, että harjoittelin yhden valssin KERRAN väärin väärään kohtaan. Vaikka kuinka yritin paikkailla mokaa ja saada oikeita toistoja siihen kohtaan alle, niin siitä huolimatta se jäi niin selkäytimeen, että tein radalla sen kohdan sitten väärin:( Siitä hyvästä ohjasin Pedolle kiellon ja hieman myöhemmin kolisi vielä yksi rima alas. Tämän radan kontakteihin olin kuitenkin super tyytyväinen. Pitkästä aikaa oli tunne, että nämä alkavat todellakin sujua...

PikkuRoisto väänsi Harrin kanssa nollan 2. sijoituksella ja ratojen päätteeksi nokka kohti Jyväskylää ja Laajavuoren Rantasipiä. Täytyy kyllä sanoa, että oli tosi koiraystävällistä henkilökuntaa ja huoneen koossa ei oltu säästelty:) Euroviisuvalvojaiset meni hyvin ja koko konkkaronkka oli untenmailla jo kahdeltatoista...

Aamulla siirryttiin ihanan aamupalan jälkeen kisapaikalle. Mulla oli kyllä jo aamuteetä juodessa olo, että tänään tehdään sitten se kauan uhottu triplanolla:) Saamani piti ja eka radalta se nollien kerääminen sitten aloitettiin.

Olin niin myöhässä tällä hyppyradalla että Peto luisui milloin missäkin kaarteessa jos jollekkin väärälle esteelle. Onneksi sillä on menossa kuuliaisuus vaihde ja kaiken sen kiljumisen ja karjumisen seurauksena se tuli ja teki meille nollan. Sijoitus ei todellakaan päätä huimannut ja se olikin "uramme" pohjanoteeraus eli 8. :)

Harri jätti ohjaamatta renkaan ja Roistolle siis harmittava kielto siitä. Muuten ei mitään mainittavaa tästä ryhmärämästä:)

Toinen rata oli agirata ja siinä olin Suomen aikavyöhykkeellä jo vähän paremmin. Kontaktit sujuivat oikein mallikkaasti ja ihan suht hyvällä vauhdillakin. Ihan perus haparointia ja lopussa meinasin vielä ohjata väärän radan, mutta taas Peto pelasti ja otti nollan sijoituksella 4. Viidennen sijan ja nollatuloksen perussetillä ottivat Roisto ja Harri:)

Kolmas rata oli myös agirata ja nyt kävin jo ihan Suomen aikaa:) Johtui varmaan siitä, että ohjasin tällä radalla Taavoa kokeilumielessä ja Tapsukan kanssa tahkottiin nollatulos muutamalla sekalla yliaikaa. Taavo oli sitä mieltä, että minä mieluiten hökeltäisin tuon mamman kanssa joka on tuolla jossain radan reunalla ja kun minä sitä tässä vähän etsiskelen ja haeskelen niin kyllä se jostain ilmestyy ja pelastaa kamalan ja komentelevan kasvattajan kynsistä..........

Mutta Pedolle heitin siis samat ohjauskuviot kuin Taavollekkin ja hoplaaaa: Päivän kolmas nolla tulla napsahti sijoituksella 2. Se oli myöskin kameralta katsottuna ihan nätti rata. Harri ohjasi Roiston väärälle esteelle ja heille valitettava hylky.

Mutta uhoominen tuotti tällä kertaa tulosta ja triplanolla saatiin ihanan Petosen kanssa:) Toorstaagina kisataan Pieksämäellä ja katsotaan mikä on Suomen aikavyöhykkeen tila sillä kertaa:)

Reissuväsy painaa päälle ja kohta sitä hölynpölyä vasta alkaa tähän tullakkin, joten parempi lähteä Kiitosten myötä nukkumaan. Kiitos siis äitilleni ja isälleni lapsenlikkana (Peikko ja Julia) olosta ja makkarakeitosta ja prinsessakakusta ja kaljapullojen järjestelystä ja minun takin korjaamisesta ja portin korjaamisesta ja paljettien ompelusta ja siivoamisesta ja pyykkien pesusta ja jääkaapin sisällöstä ja astianpesuaineesta ja ...:) KIITOS!