syksy saapuu.

Nimittäin tänään oli Peikon viimeiset ulkotreenit. Seuraavan kerran treenaillaan Hukka-Hallilla sateelta suojassa. Mukavaa päästä korkkaamaan "mattokausi" :)  Hauska nähdä muistaako Peikko hallin kun sehän oli ihan pikkuittiäinen kun viimeksi hallilla käytiin. Siellä se oli mukana isojen tyttöjen treeneissä heti ensi viikoista kun laumaamme saapasteli. Voih, näinkö nopeasti se vuosi meni... Peikkohan täyttää jo kohta vuoden. Pitääkin muistaa varata rokotusaika samalle reissulle kun Peto sterilisoidaan lokakuun puolessa välin.

Iltapäivän treeni meni hienosti. Ensin mentiin Tuijan ja Poikien kanssa Saviskaan ja siellä otettiin keppejä ilman verkkoja. Ne alkavat jo sujua aika hyvin.  Otettiin muutamat toistot myös Aalla ja keinulla. Pedolle otettiin putkesta ulostautumis treeniä ja se alkaa sujua pikkuhiljaa. Enää se ei rynni ihan niin pahasti sukkana ulos  vaan jarruttaa putken suulla ja tarkistaa suunnan minne rynnätä seuraavaksi. Hyvä Petonen :) Treeniä jatketaan edelleen.

Sen jälkeen vaihdettiin treenikenttää Sorsasaloon missä oli Peikon ryhmän viimeiset treenit. Tehtiin 14. esteen rata ja voi että olin ylpeä pikku Peikosta :) Se teki rataa hienosti ja suoran putken jälkeen ollut hyppy tehtiin hienosti sylkkärillä. Se onnistui hyvin, vaikka sitä on harjoiteltu kotona vain kahdella hypyllä. Selvennöksenä sanottakoot, että tämä oli ensimmäinen rata mikä Peikon kanssa tehtiin. Tähän asti on menty vain noin neljä-viiden esteen sarjoja ja keskitytty yksittäisiin esteisiin ja ohjaustekniikkaan. Myös ennen suoraa putkea ollut hyppy tehtiin flipillä ja sekin meni tosi hienosti. Olin tosi positiivisesti yllättynyt miten hienosti Peikkis lukee mun ohjausta. Harri jopa huusi kentän laidalta, että etkö pääse yhtää kovempaa kun Peikko jätätti mua ihan kunnolla. Ja omasta mielestäni en ole juoksijana ihan hitaammasta päästä... :) Kyllä siitä taitaa sittenkin tulla se "The Blue Flash" :)

Roisto aloitti perjantaina juoksun ja se on tarkoitus pennuttaa joten se on ulkona nyt toistaiseksi treenikuvioista. Hotti-sulhasen luokse Turkkuseen suunnataan lokakuun toisella viikolla. Harrilla on käsissä nyt ihana lainakoira ILO the BC :) Kiitos Piialle ja Arille koiran lainaamisesta! Harrin on tarkoitus treenata Ilon kanssa Roiston pentumisen jälkeenkin ja kisaamaan olisi tarkoitus jossain välissä päästä. Ilo on aika kisavalmis koira ja tosi nopea oppimaan ja ihanan työmoottorin omaava neiti. Katsotaan mitä parin yhteistyö tuottaa ;)

Lokakuun alussa käydään Pedon kanssa Mikkelin kisat ja Haukiputaalla Mikko/Mari koulutuksessa. Sen jälkeen siirrytään kisatauolle ja käydään sterilissaatiossa ja sen jälkeen keskitytään tulevaan kauteen. Roisto toivottavasti saadaan tiineeksi Turun reissulta ja mukavaa aloittaa talvitreeni kausi. Sen ajan minkä Peto on saikulla, treenaa Peikko tilalla ja treenikamuina onkin Suomen huiput: Anna ja Elisa :) Ei yhtään pöllömpi talvi tulossa ;)

Mutta kohti uusia seikkailuita ja mietelmiä seuraavaksi Mikkelistä. Terveisiä Mikkelistä, käskivät vetää kik....stä :)