Eikä pentujakaan:) Huoh, odottavan aika on pitkä. Peto on siis edelleen yhtenä kappaleena eikä omaa vielä minkäännäköisiä merkkejä synnytyksen käynnistymisestä.

Lämpöjä on mitattu aamuin illoin eikä niissäkään ihmeempiä heittelyitä. Aamulämpö on ollut jo viikon 37.2 ja ilta 37.7 tietämillä. Ei edes pesää tee vaikka tänään vuorokausia 61. Odottelin kyllä jo tänään edes jonkinmoisia pesänteko rituaaleja mutta ei. Saunaan se mukaan illalla pyrki ja keskimmäiselle lauteelle sai luvan tulla:)

Ulkona se on tosi pirteä ja yrittää jopa vähän hepuloidakin välillä, mutta pissa lenkit kyllä rajoittuvat tuohon rantaan ja polkua pitkin takaisin. Sen pitemmälle en ole mammaa saanut pariin päivään enää lähtemään. Jos yritän edes ehdotella pidempää reittiä niin neiti pistää justiinsa "kotiinveto" vaihteen päälle. Masussa käy hullun viuhke ja kaverit pitää siellä kyllä omia venyttelytreenejään:)

Ei kai tässä edelleenkään muu auta kuin odottaa... ja toivoa että kun rumba alkaa niin kaikki menisi hyvin. Haluaisin kyllä jo oman pikku-Pedon takaisin tuosta paksuustilasta:)

Peikko oli taas eilen hallilla mukana. Roiston treenien lomassa otettiin Peikolle kuutta keppiä verkoilla ja voi että siitä oli kivaa:) Eka kertaa tehtiin myös hyppysiivekkeitten "takaa kiertoja" ja pikkuinen oli aivan innoissaan kun joka kierron jälkeen sai hullunlailla kehuja ja namia:) Nuorena vitsa väännettävä- niin ne väittää.

Löpinät tältä päivältä sikseen ja onhan asialla se toinenkin puoli: Nautitaan vielä yhtenä kappaleena olosta:)