Kaikista parahin on jäänyt tänne kirjaamatta: Sain nimittäin viime torstain sählyssä tai paremminkin ehkä sählingissä mustan silmän ja komean muhkun poskipäähän:) Kaikki jotka ovat silmäni tällä viikolla mukavan mustansinertävänpunertavankukertavana nähneet niin varmaan ovat miettineet sitä pahinta saanti tapaa. Mutta tottahan se on ja tunnustan että sen teki Harri:) Se vaan ihan "nätisti" oli vippaavinaan pallon mun yli ja ooooooppps se osuikin Sannan silmään, joten tässä sitä nyt sitten ollaan oman miehen tekemän mustan silmän kanssa. Mutta näkö tallella ja kohta se jo parin päivän päästä kellertää ihan komeesti joten nou hätä:) Kisakuntoon tuleminen ei näköjään tule helpolla. Se on opittu. Harmi, että sählinki loppuu ensi kertaan, mutta toivottavasti viimeistään syksyllä saadaan sitä taas jatkaa. Ihan mielettömän mukava peli ja kyllä huomaan omassa kunnossani muutosta.

Maanantaina käytiin treenaamassa ja Tuijalla oli hyvä keppitreeni mukana. Itse en vain käynyt ihan "täysillä" jos käyn sitä koskaan, mutta onneksi koira sentään yritti parhaansa kuten aina. Tuttuja kulmia meille joita onneksi kerettiin ennen mammista hankaamaan kunnolla, joten eniten päänvaivaa tuotti oma käytös. Annoin välistä kovinkin ristiriitaisia merkkejä Pedolle ja treenikamut yrittivät siitä jotain hienovaraisesti mainitakin;) Mutta ihan hyvä treeni omaan olotilaan nähden:) Lupasin muistaakseni tuoda ensi treeniin keppikulmatreenin ja mulla on kyllä yksi piirrettynä. Saas nähdä onko siinä ns. mitään tolokkua kun sen kentälle asentaa:)

Roisto teki vapaavuorolla eli meidän treenin jälkeen saman treenin ja olipa tapahtunut huima harppaus edellisiin keppikulmatreeneihin. Olin jo melkein varma, että Harri otti Pedon uudelleen häkistä niin hienosti ne meni;) Eipä ole turhaan käyty treenaamassa ei, vaikka joskus aina miettiikin että mitä ihmettä me hullut täällä hangataan kun voisi olla parempaakin tekemistä parhaaseen nukkumaanmeno aikaan..

Eli mitä opimme sen lisäksi ettemme todennäköisesti oppineetkaan yhtään mitään: Treeni kannattaa aina vaikka saisikin välillä mustan silmän:) Olisko tuo nyt sitten ollut jokin Sannasmi tms. ?