Perjantaina työpäivän jälkeen nokka kohti Kiuruveden mummolaa. Ilta kuluikin rattoisasti kotikaraoken parissa ja  tokihan sitä kurkkuakin piti vähän välillä kostuttaa. Äet ja Isä ovat nimittäin kovia karaokenaisia/miehiä, joten siinähän se sitten vierähti pitkälle yli puolen yön Aikuisen Naisen ja muiden hittipiisien parissa:)

Lauantaina puolen päivän maita nokka kohti Oulunsaloa ja Peikon kasviksen Kirsin luo. Tavattiin sitten pentuloota aikojen myös sisko Niisku ja taitaapa Peikko tietää missä se kaappi seisoikaan:) Siskolikka oli oikein tirpakka tapaus. Isot Kiitokset ansaitsee Kirsi, joka ystävällisesti oli lupautunut ruokkimaan meidät matkalaiset ja ruoka oli todella hyvää! Tuli kyllä nyt vähän paineita maaliskuun kestityksen suhteen...:)

Penturiehan jälkeen viiden maissa nokka kohti Oulun KAS:in kisoja ja Roistolle ja Harrille oli luvassa loppuillan vietoksi kolme rataa Ritva Herralalta. Ensimmäiseltä hyppyradalta nolla voitto ja mitäpä tuota katsojan roolistakaan sen enempää kommentoimaan: Tekivät just niinkuin on harjoiteltu ja tulos puhukoon puolestaan:) Harri tosin meinasi työntää Roiston väärään keppikulmaan, mutta onneksi koira tiesi miltä puolelta ne kepit tehdään ja antoi anteeksi pienen horjahduksen. Toinen rata oli yhtä suvereenia menoa kuin ensimmäinenkin ja suoristuksesta heltisi taas nolla ja ykkössija. Kolmannella radalla kostautui tuttu tapa Varkauden kisoista, ja jostain ihmeen kumman syystä Harri opetteli taas koko ajan väärää putken päätä. Minä yritin huiskutella radan reunalta kansainvälisillä käsimerkeillä Harria luokseni, että olisin kertonut moisesta erheestä, mutta Harri oli niin keskittynyt korvalappuineen, ettei meikäläisen moista huiskuttelua huomannut. Palautteen tosin annoin rataantutustumisen jälkeen, mutta sen verran se sitten painoi alitajuntaa, että haparointi alkoi edellisellä esteellä. Hylky siis viimeiseltä radalta, mutta siitä se pää vaan pikkuhiljaa kehittyy kokemuksen karttuessa.

Summasummarumina ei voi muuta kuin todeta, että hyvä pari ne kyllä on ja ei ikinä uskoisi, että nämä kisat olivat vasta parin kolmannet. Sen verran varman näköistä meno on jo ohjaajaltakin:) Nyt sitten kisataan Varkaudessa seuraavan kerran maaliskuun 14. ja jospa sieltä sitten vaikka tulisi se kolmas nolla ja sittenpä sitä jo mitellään koko perhe samassa luokassa:)