Lyhyestä virsi erittäin kaunis ;) Harri ja Roisto siirtyivät tänään Varkauden kisoissa kolmosiin. Yllätys tuo ei kyllä sinällään ollut, sen verran vakuuttavaa menoa ne ovat väläytelleet jo edellisissä kisoissa. Eikä siinä vielä kaikki, vaan tekivät päivän toisen radan jo kolmosissa ja kuinkas ollakkaan sieltäkin läpsähti nolla. Tällä nollalla sij. 4. Takanaleikkauksia aletaan harjuuttelemaan nyt kiivaasti niin päästään turhista koiraa hidastavista valsseista eroon ja Roistohan ei ihan vielä hae esteitä kolmosluokkalaisten tavoin, joten opetetaan siinä sivussa myös hieman irtautumista _oikeille_ esteille:) Mutta ensimmäinen arvokisanolla on nyt siis jo plakkarissa. Olen niistä kyllä ihan YYBER ylpeä:)

Pedon radoissa ei kehumista kontaktien osalta. Kaikki muut kohdat meni oikein jouhevasti, mutta vissiin äippäloma teki tehtävänsä ja iskostutti pedon pälliin taantuman varhaisilta kisaura-ajoilta ja enpä muista milloin viimeksi Neiti Nöttyrä olisi loikkinut kontaktit näin pahasti. Eka radan keinulta se poistui ennenkuin keinu kerkesi kolahtaa maahan, mutta muuten tuon radan muut kontaktit olivat ihan hyvät. Ainoastaan toiseksi viimeisellä esteellä annoin lähtökäskyksi puomilta "eteen" ja koirahan läks eikä siinä mitään, mutta mun piti kyllä huutaa sille "tule":) Eli tulokseen tulin, ettei se kuuntele mitä hölmöyksiä suustani päästän vaan ensimmäisen ölähdyksen kuultuaan se lähtee. Mutta täytyy kyllä omaksi iloksi todeta, että ajattelin muorin olevan vähän kankea ja hidaskin kun ei olla hirveesti vielä keretty treenaamaan täyspitkää rataa. Hyvällä ajalla se siellä tepasteli ja onneksi malttoi hidastaa edes ne kaksi kontaktia. Tästä tunteesta se alamäki sitten vissiin alkoikin...

Toisen radan kontakteilla ajattelin, että juoksen vaan ohi ja katsotaan miten Nöttis käyttäytyy. Noh toisena esteenä ollut puomi meni loistavasti ja sen jälkeen oli hankala kulma renkaalta kepeille. Super suoritus sylkkärillä ja eikun luottavaisesti kohti hyppyjä ja Aata. Ajattelin juosta myös Aan ohi ja niin teinkin kunnes kuulin kuuluttajan (Kiitokset Saavalaisen Arille ajantasalla pitämisestä;)) kommentoivan tuomarin käden ylös nousemisesta ja Aan kontaktin loikkaamisen kunniaksi ajattelin ottaa koiran pois seuraavaksi tulevalta keinulta, jos se poistuu sieltä ilman lupaa. Nöttiksen hermo fuskasi myös siinä, ja niinhän se läks kun lännen tähti ilman lupaa ja vaikka seisoin putken suun edessä ettei se sinne itseään palkkaa, niin tunki itsensä sinne jalkojen välistä. Samaan aikaan nauratti ja ärsytti tuon koiran tahdon asia:) Mutta Peto ei taida vielä tietää, että omat kisat ensi viikonloppuna uhrataan sitten kontaktien tekemiselle. Tylysti siis Tulos tai Ulos ja häkkiin! Pieni muistutus kontaktien suorittamisesta kisoissa on nyt paikoillaan. Onneksi huomenna on Ihalaisen Tarjan koulutus, niin päästään vielä vähän treenaamaan ennen ensi viikonloppua.