Aamulla ei malttanut millään nukkua kun piti  päästä Siilinjärvelle Suskulle Kilua katsomaan. Harri oli eilisestä matkustamisesta niin väsy, että maratoni jäi sittenkin väliin. Harmi, mutta ei sinne puolikuntoisena ole kyllä mitään asiaa ja edellisen vuorokauden nestetankkaus ei ihan onnistunut ;)

Neiti Kilun ensimmäinen yö oli mennyt varsin mallikkaasti ja hän on oikein virkeä tapaus. Kilulta ei ainakaan luonnetta puutu, mikä on tulevaa metsästysuraa ajateltuna hyvä asia. Se miten hyvin Susku saa koulittua siitä kuuliaisen agilitykoiran jää nähtäväksi :) Saattaahan se olla varsin omapäinen tapaus myös rataratkaisujen suhteen...

Luonne tuli ilmi hetimiten kun siskoplikka Hurja tuli kylään. Kilu päätti heti näyttää kaapin paikan ja eipä aikaakaan kun sisaruksilla oli ilmiriita käynnissä. Susku puuttui peliin ja sai kivat muistot kämmenselkäänsä. Kyllä borderin naskalihampailla ja leveällä purennalla saa kivan mustelman aikaiseksi... Pieni selätys heti puoliltapäivin ja tyttö saatiin takaisin ruotuun. Melkoinen tulisielu hän on :)

Pönötyskuvia otetaan heti, kun niitä vaan saadaan:) Melkoisen liikkuvainen kaveri nääs... Mutta tässä teille ensi hätään jo jotain otoksia ! 

Ja muuten tälläkin tulokkaalla löytyy "Pedon merkit" leuasta. Samanlainen maitoparta kuin oli Pedolla ja Roistollakin pienenä.

Tää on muuten mun

Ja tää kans

Hyvä on postataan sitten..

tuima ilme

Ja Hurja sisko

Isot Kiitokset muuten Lenalle, joka puhui pennut Suomeen