Ihmettelinkin tässä jonkin aikaa, kun muutama kamu oli ohimennen maininnut kommentoineen mun blogissa. Aina kun kävin katsomassa, niin siellä oli vain joku Elloksen höpönlöpön mainos. Kyllä tässä jonkin aikaa mietin, että höpöttäävät jättäneensä kommenttejaan, mutta kattos kattos: mullahan olikin asetuksissa täppä ihan väärässä paikassa ja kommentit piti aina vahvistaa ennen julkaisua. Että olen tomppeli ja en kyllä tunnusta säätäneeni sitä asetusta niin missään vaiheessa... mistä lie sinne tullut. Mutta nyt se pelittää ja monen monta kommenttia putkahti esiin:)

Sunnuntain Tarjan koulutus oli pitkästä aikaa ihan parasta antia. Tarja pisti ensin rataan tutustumaan viideksi minuutiksi, jonka jälkeen rata piti piirtää oikeine esteineen ja kulmineen paperille niin, ettei saanut luntata. Olipa yllättävän vaikeaa ja varsinkin kun tähän piirustus(yritys)tehtävään oli varattu aikaa vain muutama minuutti. Kappaskoppas sieltä mun paperista löytyi pari ylimääräistä hyppyä ja rengaskin oli ihan väärässä paikkaa:) Miten se ihmismieli tekeekään tepposia.

No seuraavaksi sitten tehtiin rata kisanomaisesti ilman koiraa ja kellotettiin se. Eli aika lähti siitä kun sanoin kuvitteelliselle koiralle TULE ja päättyi viimeisen esteen kohdalle kun sanoin MAALI. Sen jälkeen rata tehtiin koiran kanssa ja koulutuksen jälkeen verrattiin sekä ilman että koiran kanssa aikoja. Mulla ja Pedolla heittoa oli vähän vajaa viisi sekkaa ja Tarja sanoikin, että tunnen koirani liikkumisen ja rytmin radalla aika hyvin.

Tuon kellotuksen jälkeen sitten syvennyttiin rataan pätkä pätkältä ja ilokseni olen todennut, että Pedon kaarrokset ovat pienentyneet hirmuisesti. Lienenkö sitten oppinut vähän ohjaamaankin eritapaa ja osuutta oli varmasti tällä reilun neljän kuukauden kisatauollakin. Nyt vain toivoisin, että Pedon pälli alkaisi pikkuhiljaa kestää samaan tahtiin kuin ennenkin kisaolosuhteissa ja kontaktit onnistuisivat myös kisoissa. Äskeisissä treeneissä se taas napotti kuin tikku pa****sa kontakteilla. Kyllä se treeneissä osaa...:) Mutta edelleen olen vakaasti päättänyt pyhittää nämä tulevat omat kisat kontaktien tekemiselle.

Meidän treenin jälkeen treenattiin Roistolle takanaleikkauksia ja kepeille lähteyksiä. Ne onnistui loistavasti ja Harri sai lisää luottoa niiden tekemisiin tulevissa kisoissa. Tästä pääsinkin lempi aiheeseeni "Luota Koiraasi", mutta ei siitä enempää tässä artikkelissa.

Mutta löpinät tältä illalta sikseen ja pakko alkaa kammeta kammaria kohti. Mukava viikonloppu tulossa kun Peikon kasvis Kirsi ja Jukka tulevat meille yökylään ja päästään turinoimaan shelttien ja agilityn ihmeellisestä maailmasta enemmän ja sitten sunnuntaina mennäänkin koko porukalla meidän kisoihin ja hommataan koko porukalle ne tuplanollat:) Ei vaan tripla:)

Öitä!