Torstaina oli Pedon sterilisaatio ja nyt on kolmas päivä takana. Ensimmäiset kaksi päivää Peto oli ihan ressukka Liikkuminen oli painesiteen takia kovin hankalaa. Mietippä omalle kohdalle. Teippi mahassa ja sen alla vielä haava ja tikinpäät jotka kivasti hankaavat liikkuessa siihen siteeseen... Lauantai aamuna sitten poistettiin jo paineside ja sen jälkeen liikkuminen oli paljon mukavampaa. Tosin liikkumista haittaa tuo himputin kauluri. Se ei voi sietää tuota kauluria  ja on koko ajan sen näköinen että antakaa nyt se niskalaukaus älkääkä kiduttako enempää :)

Tänään haravoitiin takapihaa ja koiran osallistuivat toimintaan ihan kiitettävästi. Petokin yritti hepuloida kaulurin kanssa jonka kanssa se muuten on jo oppinut nousemaan portaat yläkertaan ja sisällehän se piti lopulta laittaa kun ei malttanut millään pysyä poissa Peikon ja Roiston kimpusta. Peikolla ja Roistolla olikin sitten kunnon ralli siinä lehtien keskellä. Iltapäivästä käytiin vielä Matin ja Heljän luona Teppo trimmaamassa. Karvan alta paljastui oikein salskea nuori mies ja kyllä se edelleen mini-Teppo on :)

Peto on nyt sitten kuukauden päivät saikulla ja Peikko saa treenata Pedon paikalla tiistain treeneissä. Lauantaina käytiin ottamassa tehokuuri keppejä ja kontakteja hallilla Peikon ja Ilon kanssa. Molemmilta ne alkavat sujua jo aika hyvin ;) Mutta Peikko pysyy vielä kontakteilla hihnassa pitkän pitkän tovin. Ne tehdään kyllä huolella eikä lähdetä ahnehtimaan ;) Lopussa kiitos seisoo... vai miten se oli.

Perjantaina käytiin meidän kesän Dream Teamin kanssa Amarillossa syömässä ja sen jälkeen vielä Gloriassa parilla karaokella :) Kiitos kaikille seurasta ja kyllä oli masu täynnä niin ruoasta kuin juomastakin. Oli mukavaa olla liikenteessä muutenkin kuin tuulipuku päällä :D Talvikausi treenataan Annan ja Elisan ja  shelttiäisten kanssa ja ensi kesänä palataan taas Dream Teamiin. On meillä kyllä huippu treeniryhmä niin kesät kuin talvetkin Tiistaina taas renataan :)