Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille

Viime yö meni Roistoa ulos päästäessä n. puolen tunnin välein ja aamuyöstä tahti sen kun kiihtyi. Luulin, että se aloittaa "pikkuhiljaa" tyhjennyksen tulevaa synnytystä varten ja minä niin luulin, että se poksahtaa vasta keskiviikkona. Kuinkas kävikään. Roisto teki avautumisvaiheen sen kummempia siitä ilmoittelematta ja puoli yhdeksän aikaan aamulla syntyi ensimmäinen pentu keskelle makkarin lattiaa. Siitäpä ne sitten tuli tasaisesti tunnin välein herrasmiesmäisesti naiset ensin:)

Meillä oli tarkoitus lähteä tänään Kontiolahdelle kisaamaan Pedon kanssa ja Tuijan oli tarkoitus tulla kymmeneltä hakemaan. Kisat jäi meiltä molemmilta väliin sillä Tuija riensi aamulla henkiseksi tueksi synnytykseen. Harrilla oli nimittäin sovittu meno Iisalmeen kouluttamaan eikä tohtinut jättää sitä väliin...

Itsenäisyyspäivän kunniaksi maailmaan tupsahtivat siis pojat Pommi ja Luoti ja neidit Rauha ja Lotta Uunituore äiti Roisto voi oikein hyvin ja on koko ajan ollut oikein rauhallinen synnyttäjä ja esimerkillinen äiti.