Tunnelmoi Roisto :) Tänään 4. viikon alkaessa jäi nimittäin eka kerran ruoka kuppiin. Ja ne jotka Roiston tuntevat niin tietävät, että millään muulla tässä elämässä ei ole merkitystä kuin sillä soppakulholla. Eli kyllä: Roisto on raskaana Ihan ihanaa.

Pedon tikit poistettiin eilen ja haava oli parantunut ihan hyvin. Yksi tikeistä (yht. 3kpl) oli niin tiukalla, että arvelinkin sen tuottavan vähän murheen kryyniä ja arvaus osui oikeaan. Haava oli päässyt siitä kohtaa vähän hautumaan ja siinä on ihan pieni vekki joka vielä punoittaa, mutta pari päivää pidetään vielä kauluria, ettei neiti innostu vekkiä nuolemaan ja siinä ajassa se myös kuivuu ja nahkottuu. Hyvä peli siitä tulee... vaikkei soikkaan:)

Aamulla käytiin Peikon ja Tuijan ja Tapsukan kanssa hallilla treenaamassa. Otettiin pientä tekniikkapätkää ja kontakteja. Puomi alkaa olla jo aika hyvin hanskassa ja Peikko kestää tooosi hyvin mun irtoamisen. Juoksee oikein nätisti puomin päähän vaikka minä juoksisin huitsin kuusikkoon. Ja mikä parasta, se odottaa hienosti lupaa tulla sieltä pois. Tänään oli puomin alla molemmissa päissä putket ja kyllä kiiipeeee-käsky on sen verran tuttu, että Peikko kyllä tietää mikä este suoritetaan ja putket sai olla ihan rauhassa.

Kontaktien kohdalla on nyt ihan vasta tapahtunut huima harppaus eteenpäin, joten tauko niiden treenaamisesta teki oikein hyvää. Keppien kohdalla odotan käyvän samoin. On se kyllä taitava ja ihana pieni mies:) Peto on vielä ainakin nelisen viikkoa saikulla, joten käytän kyllä kaiken energiani Peikon treenaamiseen. Ja vihdoinkin mulla on työ joka ei haittaa harrastusta... ainakaan ihan kamalan paljon ;)