Hih, olipas hauska katsoa tänään Pedon ja Harrin menoa. Roiston kärsiessä juoksuista kotona treenasi Harri tänään Pedolla. Tiialla oli mielenkiintoinen treeni tiistai-illalle ja Harri sai omin pikku kätösin huomata Pedosta muutaman seikan.  Vaikka se on niin samanlainen kuin siskonsa Roisto niin silti niin erilainen... 

Pedollehan ei siis missään tapauksessa saa mennä näyttämään kepeille oikeaa väliä, vaan sen pitää saada paaaljon tilaa mennäkseen sinne itsenäisesti. Täts truu ja tänään Harrikin sai sen tuta:) No siitä järkytyksestä päästyä Harri joutui tekemään vähän töitä "väärän" putken suun eteen. Pedollehan ei riitä mikään "no ohjataan vaan" asenne, vaan sitä usein joutuu huijjaamaan puolivalssilla tms. vipstaakeilla. Loppukommenttina treenistä kuuluikin, että onpas se hyvin irtoava:) (arvaatte varmaan kummastako päästä putkea se koira löytyi) No mutta niinhän se onkin hyvin irtoava ,ja kun jotenkin tuon irtoamisen kun onnistuisi kääntämään edukseen jopa ihan kisoissakin... Mutta parin viikon päästä Mikkelissä olen kyllä ihan luottavaisin mielin tämän kokeilevan parin suhteen.

Peikokin pääsi hallilla tositoimiin ja treenattiin pitkästä aikaa keppeja ja jaakotuksia (pitääkö tuo jaakotus kirjuuttaa isolla?:)) Vaikka riehulelu jälleen toimiikin, niin maitokulmurit jököttävät edelleen paikoillaan. Ensi viikolla on pakko taipua ell. toimenpiteeseen, jollein nyt Pääsiäisenä päästä moisista piikkihampaista eroon. Pääsiäisenä suunnistetaan nimittäin serkkulaan Iisalmeen ja Annun ja Jukan pesueesta löytyy ihastuttava vajaa vuosikas heeleri-neiti Vimma. Eiköhän siinä taas Peikkoa viedä (ja toivottavasti hampaitakin) :)

Mukavaa Pääsiäistä kaikille!! PetoLauma hiljenee munan etsintään:)