Ilmoittautukoot heti ja tuokoot ne takaisin:) Ei vaan ole ollut aikaa kirjailla tänne, mutta nyt ryhdistäydyin klo: 1.07 ja otin itseäni niskasta kiinni pari tuntia sitten ja päivitin myös kotisivut. Ihan pikku rumba oli etsiä kaikki alkuvuoden tulokset sieltä sun täältä ja puutteita varmaankin vielä on. Nyt mä en päästä niitä enää tuohon pisteeseen etten päivittele het pikaa missä mennään...

Hirveetä haipakkaa on siis pitänynnä. Maaliskuussa rymyttiin sekä Varkauden että Siilinjärven kisat. Varkaudessa tuomarina oli Salme Mujunen ja radat olivat oikein kivat. Olin tosin odottanut vähintään neljää suoraa putkea ja osittain lopputalven treenannutkin niitä, joten ei vieläkään päästy koettamaan putkien suoritusta kisaolosuhteissa, koska Salmelta niitä ei nimittäin löytynyt. No lopputuloksena Varkauden keikasta tuplanollat 1. ja 2. sijoituksilla. Ihania rehellisiä agilityratoja joissa niin koiralla kuin ohjaajallakin oli hauskaa ja vain tuuli vinkui korvissa kun juostiin...

Toiset maaliskuun kisat startattiin Siilinjärvellä omissa kisoissa. Saviojan Anne oli rustannut eka radalle semmoisen pommin jota en huomannut rataan tutustumisessa. Varsinkin kun startattiin radalle ekana, niin ehkäpä muutama muu osasi sen putki ansan meidän kämmin jälkeen ottaa huomioon;) Mutta Peto siis löysi putken pään keppien jälkeen jonne se paineli pää viidentenä jalkana. Mun vekki oli kuulema ollut iihan selkee heitto tonne putkeen... No mistäs muusta sitä oppii kuin virheistä:) Roistoliinille ja Harrille tältä radalta kuitenkin nolla 2. sijoituksella.

Toiselle radalle lähdin hirveessä paineessa. Mun koira ei ollut yhtään hanskassa. Tai ainakin musta tuntui sille, olihan se just edellisellä hakenut sen putken pään. Oli tosi epävarma olo enkä saanut itteeni oikein kasattua koko radan aikana. Koira kusetti heti vähän kontakteilla ja koko rata oli armotonta tästästästäs-mantraa. Ihan kamalaa vääntöä, mutta ainoa asia jolla itseäni lohdutan on se, että mä väänsin kuin väänsinkin tuolta radalta nollan. Kaunis, nopea eikä jouheva se ollut, mutta nolla kuitenkin:) Kuka se keksi sanoa, ettei tässä lajissa jaeta tyylipisteitä joten sou not ja elämä on laiffii. Harrille ja Rupelille tältä radalta myös nolla, joten niidenkin tuplat on nyt sit arvokisoihin tehty!

Viimeiselle eli hyppyradalle sain päänkin ruumiin mukaan ja se olikin ihan törkeen hyvä lukuunottamatta eka putkesta ulostuloa jonka jälkeen vedin pituudelta pitkän kaarroksen Pedolle. Siinä paloi aikaa, mutta eipä väliä sillä hyppyradan sertillä ei oltaiskaan tehty mitään, joten Onnea Oilille ja Tirrille siitä ja tietenkin muistakin päivän huikeista voitto-radoista! Hyppäristä vielä sen verran, että taidettiin muuten Harrin kanssa olla ainoat, jotka otti koiran vastaan pussin jälkeisen hypyn takaa...

Nyt on kovasti treenailtu ja Pääsiäisenä on tarkoitus lähteä Etelä-Suomen tourneelle. Perjantaina ATD:n kisat ja sunnuntaina startataan ATT:n hallissa. Mukavaa päästä isoihin kisoihin ja mukaan lähtee vielä toistaiseksi kisamaskottina kulkeva Peikko, jonka kisaikä täyttyy ihan pian.

Peikon kontaktit yllätys yllätys ovat tuottaneet tupon hiustenlähtöä, mutta nyt alan olla itse selvillä siitä mitä siltä haluan. Jahka tuo kontaktiasia saadaan kuntoon, niin sitten aletaan harkitsemaan kisoja. Alustavasti olen suunnitellut Peikon kisauran starttaavaksi elokuussa jahka kesän arvokisat Pedon kanssa saadaan alta.

Kiireestä sen verran, että olen puuhastellut KOIRAKOULU ACE n kimpussa lähes koko maaliskuun ja yksi unelma käy pian toteen: Vihdoin saan harrastuksesta työn;) Mun oma toiminimi on Pro Perros ja teen hommia sen siivin myös ACE:lle. Tosi mageita kursseja ja valmennuksia tiedossa ja kyllä Itä-Suomi kohta kuulkaas jyrää!!

Pysykäähän kaikki kuulolla Jou:)